Larrys lammeragout
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i store terninger og flæsket i små.
Løgene pilles og skæres i ringe.
Porren skylles grundigt og skæres i skiver.
Peberfrugten skylles, befris for ribber og kerner og skæres i strimler.
Æblet skrælles ikke, men skæres i kvarte, udkernes og skæres derefter i skiver.
Lad 1 tsk. olie blive varm på en stegepande. Lad først flæsket stege gennemsigtigt heri og lad derefter kødet brune godt. Varm resten af olien i en gryde og lad løgringene gyldne heri. Tilsæt pore, peberfrugt og æble. Alt krydres med sojasauce, mangochutney, karry og salt, og den varme bouillon hældes over. Til sidst kommes det brunede lammekød i gryden sammen med flæsketerningerne, og alt snurrer mørt under låg og for svag varme i 40-45 minutter. Rør melet ud i en smule vand og jævn retten hermed. Hertil passer løse ris. |
|
Opskriften er vist 10664 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Kragh - 2012-07-01 12:23:38 Opskriften findes, ord til andet, i Gunhild von der Recke's "De bedste Lammespecialiteter" (1985, Asschenfeldt). Bogen kan i øvrigt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne