Nakkefilet med chili

Nakkefilet med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.nakkefilet
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
4 spsk.frisk rosmarin eller 4 tsk. tørret
 
 Pasta med chili og grøntsager:
0.5-1 chili efter smag
4 fedhvidløg
250 g.champignon
160 g.rød peberfrugt
250 g.tynde grønne bønner
350 g.tørret pasta fx tagliatelle
0.5 spsk.olie
2 spsk.frisk rosmarin eller 2 tsk. tørret
3 dl.bouillon eller afskummet sky fra steg
 Saucejævner
50 g.friskost naturel 6%
 Salt
 
Opskrift:
Skær hvidløget i tynde snitter og stik det ind i nakkefileten ved hjælp af en urtekniv. Gnid kødet med salt, peber og rosmarin.

Stil det i en kold ovn ved 180 grader og steg det i 1½ - 2 timer, til det netop er gennemstegt. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen vise 75 grader. Lad kødet hvile tildækket i 20 min.

Skær chilien i tynde ringe. Fjern kerner, hvis retten ikke ønskes for stærk. Hak hvidløg fint. Skær champignonerne i skiver og peberfrugten i grove umage stykker. Halvér eventuelt bønnerne.

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra.

Opvarm olien på en stor pande/gryde. Svits alle grøntsagerne ved kraftig varme i 3-4 minutter under omrøring. Tilsæt rosmarin og bouillon og kog retten igennem under låg. Jævn med saucejævner og rør osten i. Smag til med salt.

Bland pastaen med grøntsagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 16622 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu