Nakkefilet med chili
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær hvidløget i tynde snitter og stik det ind i nakkefileten ved hjælp af en urtekniv.
Gnid kødet med salt, peber og rosmarin.
Stil det i en kold ovn ved 180 grader og steg det i 1½ - 2 timer, til det netop er gennemstegt. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen vise 75 grader. Lad kødet hvile tildækket i 20 min. Skær chilien i tynde ringe. Fjern kerner, hvis retten ikke ønskes for stærk. Hak hvidløg fint. Skær champignonerne i skiver og peberfrugten i grove umage stykker. Halvér eventuelt bønnerne. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra. Opvarm olien på en stor pande/gryde. Svits alle grøntsagerne ved kraftig varme i 3-4 minutter under omrøring. Tilsæt rosmarin og bouillon og kog retten igennem under låg. Jævn med saucejævner og rør osten i. Smag til med salt. Bland pastaen med grøntsagerne. |
|
Opskriften er vist 16622 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne