Skinkesnitzler med balsamico
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Blød rosiner og pinjekerne ud i
rødvin.
Steg finthakket hvidløg og salvie i olie og smør. Læg kødet ved og lad det brune på begge sider i nogle få min. ved god varme. Smag til med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt. Hæld rosiner og pinjekerner i saucen. Lad det koge ind og blandt tomatpuré i. Læg kødet tilbage på panden og steg det færdigt over god varme. Hæld Balsamico over lige før det er færdigt. Serveres med kartofler |
|
Opskriften er vist 20867 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne