Skinkeschnitzler med tomat-agurksalsa
Hovedingrediens : Lammekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
skær tomaterne i kvarte. skræl agurken og hak den groft. løg, hvidløg og ketchup hældes i en hurtighakker eller en foodprocessor. hak det groft. hak chilien fint. Smag til med salt, peber og chili.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Krydr kødet med salt og peber. brun kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne færdige, ca. 1½- 2 min. på hver side. Servers straks. |
|
Opskriften er vist 7335 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne