Lammeskank med linser
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad linserne stå i blød i 2 timer i 1½ l. vand
Lad smørret gyldne i en stegegryde og brun lammeskankene godt på alle sider. Drys med salt og peber og hæld bouillon ved. Pil hvidløgsfedene og kom dem ved sammen med timiankvisten. Læg låg på gryden og lad det hele simre for svagest mulig varme i 2-2.5 time Tilsæt evt. lidt vand, hvis retten ser ud til at koge tør. Pil løget og stik de hele nelliker i det. Kom linserne i en anden gryde sammen med udblødningsvandet, resten af bouillonen, løget og laurbærbladet, drys med salt og lad det koge 1 time for svag varme. Smag de færdige linser til med eddike, hæld dem i gryden til lammeskankene og lad det hele stå og snurre sammen i endnu 5-10 minutter. Tips: De gør sikkert klogt i at bestille lammeskankene et par dage i forvejen hos deres slagter. Det er ikke noget, enhver slagter har liggende til hver en tid. |
|
Opskriften er vist 22488 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne