Lammeskank med linser

Lammeskank med linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammeskank med linser, billede 4 Lammeskank med linser, billede 1 Lammeskank med linser, billede 2 Lammeskank med linser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.røde linser
10 dl.vand
1 løg
2 helenelliker
1 laurbærblad
1 spsk.eddike
 
4 lammeskanke
3 spsk.smør
 salt
 peber
4 dl.bouillon
2 fedhvidløg
1 kvisttimian
 
 
Opskrift:
Lad linserne stå i blød i 2 timer i 1½ l. vand

Lad smørret gyldne i en stegegryde og brun lammeskankene godt på alle sider. Drys med salt og peber og hæld bouillon ved. Pil hvidløgsfedene og kom dem ved sammen med timiankvisten. Læg låg på gryden og lad det hele simre for svagest mulig varme i 2-2.5 time Tilsæt evt. lidt vand, hvis retten ser ud til at koge tør.

Pil løget og stik de hele nelliker i det. Kom linserne i en anden gryde sammen med udblødningsvandet, resten af bouillonen, løget og laurbærbladet, drys med salt og lad det koge 1 time for svag varme. Smag de færdige linser til med eddike, hæld dem i gryden til lammeskankene og lad det hele stå og snurre sammen i endnu 5-10 minutter.

Tips:

De gør sikkert klogt i at bestille lammeskankene et par dage i forvejen hos deres slagter. Det er ikke noget, enhver slagter har liggende til hver en tid.





karakterer:
Opskriften er vist 22488 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu