Rumænsk lammeragout
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Rumænien Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet skæres ud i portionsstykker.
Løgene pilles og skæres i mindre stykker.
Auberginer og courgetter vaskes, tørres godt og skæres i tykke skiver.
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Blegselleristænglen skylles og skæres i små stykker. Varm olien op i en stor gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom løgene ved og lad dem brune med i 5 minutter. Kom alle de istandgjorte grøntsager i gryden til kødet og pres det pillede hvidløgsfed ud over. Drys med salt, peber, rosenpaprika og oregano og bland alt godt. Der skal ikke tilsættes noget form for væde. Stil gryden i en 200 grader varm ovn på anden ribbe fra neden, og lad ragout’en stege mør i ca. 1 time og 20 minutter. Efter de første 30 minutter tilsættes kartoflerne, som er skrællet og skåret i kvarte. Server den færdige lammeragout i et dybt, varmt fad og drysset med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 15560 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne