Rumænsk lammeragout

Rumænsk lammeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Rumænien

RumænienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.lammekød med ben (blandet bov, nakke og bryst)
2 storeløg
2 auberginer
4 courgetter
6 tomater
1 stilkblegselleri
3 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 sort peber
0.5 tsk.rosenpaprika
0.5 tsk.tørret oregano
1 kg.kartofler
1 bdt.Persille
 
Opskrift:
Lammekødet skæres ud i portionsstykker. Løgene pilles og skæres i mindre stykker. Auberginer og courgetter vaskes, tørres godt og skæres i tykke skiver.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Blegselleristænglen skylles og skæres i små stykker.

Varm olien op i en stor gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom løgene ved og lad dem brune med i 5 minutter.

Kom alle de istandgjorte grøntsager i gryden til kødet og pres det pillede hvidløgsfed ud over. Drys med salt, peber, rosenpaprika og oregano og bland alt godt. Der skal ikke tilsættes noget form for væde. Stil gryden i en 200 grader varm ovn på anden ribbe fra neden, og lad ragout’en stege mør i ca. 1 time og 20 minutter. Efter de første 30 minutter tilsættes kartoflerne, som er skrællet og skåret i kvarte. Server den færdige lammeragout i et dybt, varmt fad og drysset med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 15560 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu