Engelsk lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i ca. 3 cm. store terninger
Pil løgene og hak dem groft.
Varm olien i en gryde og brun kødterningerne godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med salt og peber. Pres hvidløgsfedene ud i gryden, rør godt rundt og fyld op med bouillon. Lad kødet koge i 30 minutter under låg. I mellemtiden skrabes gulerødderne og skæres i skiver, kartoflerne skrælles og skæres i terninger og begge dele kommes i gryden, hvorefter det hele koger for middel varme og under låg i yderligere 30 minutter. Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker. 10 minutter før kogetidens afslutning kommes tomater og ærter i gryden. Når retten er færdig, smages den til med salt og peber og serveres meget varm. |
|
Opskriften er vist 16349 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne