Venezianske lammespid
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet skæres i ca. 4 cm. store terninger og krydres med salt og peber.
Hvidløgsfedet pilles og hakkes groft, flæsket skæres i små skiver, og begge dele hakkes fint sammen med enebærrene.
Brødskiverne afskorpes, og hver skive skæres i 4 kvadrater.
Skinken skæres i små stykker. Salviebladene skylles og duppes tørre. Flæskeblandingen fordeles over de 16 brød kvadrater, og de forskellige ingredienser sættes på 8 spid i følgende rækkefølge: 1 stykke brød uden noget på, 1 salvieblad, 1 stykke skinke, 1 stykke lammekød, 1 stykke brød med krydderblanding (blandingen skal vende ind mod kødet, 1 stykke skinke, 1 salvieblad, 1 stykke lammekød og igen 1 stykke brød med krydderblanding. Læg de små spid i et ovnfast fad. De pensles med det smeltede smør, og fadet stilles i en 180 grader varm ovn på midterste ribbe. Spiddene steges i 25 minutter, vendes af og til og overøses med den stegesky, der samler sig i fadet. Hertil passer blandet salat. |
|
Opskriften er vist 7766 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne