Beduin-spid

Beduin-spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Arabien

ArabienIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.sprængt lamme- eller bedekød, hals
350 g.magert lamme- eller bedekød, kølle
1 storporre
2 løg
30 g.frisk kørvel eller ½ bdt. Persille
1 tsk.salt
1 tsk.sort peber
 lidt stødt ingefær
 lidt cayennepeber
2-3 spsk.olie
 
Opskrift:
De to slags kød skæres i ca. 3 cm store terninger. Porren gøres i stand, skylles godt, skæres først i mindre stykker og hakkes derefter meget fint. Løgene pilles og hakkes fint. Kørvel eller persille skylles og hakkes ligeledes fint.

Porre, løg og kørvel eller persille kommes i en stor skål. Herover drysses salt og de øvrige krydderier, olien hældes på og alt røres godt sammen. Til sidst blandes kødstykkerne i og vendes godt rundt, så de bliver krydret på alle sider. Kødet sættes på spid og steges over glødende trækul eller i elektrisk ovn. Spiddene skal vendes hyppigt under stegningen, som i alt varer ca. 10 minutter.

Hertil passer landbrød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 24614 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu