Spansk nakkefilet i nøddesauce med æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med olie og krydr det med salt, muskat og peber.
Varm en stegepande godt op og brun kødet på alle sider. Tag panden fra varmen, hæld cognacen over og sæt en tændstik til. Læg kødet i en lille bradepande, husk evt. sky fra panden og hæld mælken over kødet. Sæt det i en 200 grader varm ovn ½ time. Tilsæt valnøddekernerne og steg kødet videre ca. ½ time, til det er gennemstegt, et kødtermometer skal vise ca. 75 grader. Fjern stilk og kernehus i æblerne, de skal helst forblive hele. Læg dem i et lille ovnfast fad ved siden af kødet og steg dem med de sidste 20-30 min., til de er møre. Tag kødet ud af ovnen og hæld skyen i en gryde. Kog den op, jævn med saucejævner og smag til med salt og peber. Server kødet, skåret i tynde skiver, sammen med æblerne og pillekartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 23801 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne