Kyllingelasagne 04

Kyllingelasagne 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kyllingelasagne 04, billede 4 Kyllingelasagne 04, billede 1 Kyllingelasagne 04, billede 2 Kyllingelasagne 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
500 gram Helbladet spinat, frost
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 tsk. Karry
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Spidskommen, hel
2 tsk. Oregano, tørret
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Kyllingen skæres i strimler som svitses i olie. Krydres godt med salt og peber. Spinaten dryppes godt af og svitses i smørret, dryppes af igen. Olie varmes og karry tilsættes samt det hakkede løg, lad det simre et øjeblik.
Tilsæt tomater og fløde og krydr med salt, peber og spidskommen og oregano, lad sovsen småkoge et par minutter.

Smør et ovnfast fad med lidt olie, læg lasagneplader, spinat, kyllingestykker, tomatsovs og den reven ost lagvis i fadet. Slut af med tomatsovs og reven ost. Stil fadet i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30-40 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kyllingelasagne

karakterer:
Opskriften er vist 192324 gange,
og udskrevet 7140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (86 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13922 (3314 kcal)
KJ pr. Pers. 3480 (828 kcal)
Vægt ialt 2234 gram
Vægt pr. Pers. 558 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-02 16:26:55
rigtig god men bytter fløde ud med mornay sauce. så er den et stort hit....:)

  -   2011-09-21 20:46:20
Virkelig god med mornaysauce mellem lagene. mums. den vil vi lave igen en anden dag.

  -   2011-03-01 14:02:11
kan man bruge kalkun i strimle i stedet for kylling????

  -   2011-02-02 17:22:21
håber ikke du har stegt kyllingen i vindruekerneolie. Eftersom det danner nogle meget kræftfremkaldende stoffer når det bliver varmet op. Det er beregnet til salater osv.

  -   2010-06-24 10:52:49
der er til 3 voksne.... alt efter hvor meget en "voksen" spiser self!

  -   2010-01-29 16:23:21
Hvor meget rækker den til?:D

  -   2009-10-21 18:12:53
den her kan kun anbefales:-) den er superlækker og falder bestemt i smag... den bliver helt sikkert lavet de næste 10 gange vi har middags gæster

  -   2009-02-28 19:13:52
super duper ms. mukupa. ja, selfølgelig. fløde og mælk er det samme, (næsten) kan de hakkede løg udskiftest med appelsinskral?

  -   2009-01-11 22:56:15
er der et alternativ til spinat??

  -   2008-10-09 17:49:17
fantastisk med feta

  -   2008-01-21 19:32:25
MUMS! Fik det igår. Det er let at lave, billigt og sund, hvis man sparer på smør og køber ost og fløde med lav fedtindhold. Skær tomater ud og læg dem ovenpå inden servering. hold en smule oregano på tomaterne.

  -   2005-01-01 01:01:01
virkelig lækker