Skinkeschnitzler med champignonsauce og løse ris
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Skinkeschnitzlerne bankes let og drysses med paprika, salt og peber og steges på panden. Ta skinkeschnitzlerne af og rist champignon på panden til de er gyldenbrune, hæld piskefløden i og smag til med salt, peber og citron. Skinkeschnitzlerne kan evt. serveres i champignonsaucen.
Friskkogte, løse ris samt smørdampede porrer serveres til. |
|
Opskriften er vist 17000 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne