Skinkeschnitzler med champignonsauce og løse ris

Skinkeschnitzler med champignonsauce og løse ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler á ca. 150 g
 Paprika
 Salt
 Peber
 Citron
100 g.champignon
4 porrer
 Piskefløde
 Smør eller olie
 Ris
 
Opskrift:
Skinkeschnitzlerne bankes let og drysses med paprika, salt og peber og steges på panden. Ta skinkeschnitzlerne af og rist champignon på panden til de er gyldenbrune, hæld piskefløden i og smag til med salt, peber og citron. Skinkeschnitzlerne kan evt. serveres i champignonsaucen.

Friskkogte, løse ris samt smørdampede porrer serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 17065 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu