Armensk Shashlik

Armensk Shashlik, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Armenien

ArmenienIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.letsprængt lamme- eller bedekød (hals eller bov)
 salt
 peber
1 finthakket løg
½ bdt.Fintklippet dild
½ bdt.Fintklippet persille
2 spsk.citronsaft
4 spsk.cognac eller vodka
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i 3-4 cm store terninger drysses med salt og peber og lægges i en dyb skål, løg, dild og persille drysses over citronsaft og cognac eller vodka hældes over.

Alt blandes godt og trækker tildækket og køligt i mindst 5 timer.

Kødstykkerne sættes på spid og steges under stadig omdrejning over glødende trækul eller i elektrisk grill.

Serveres med grillstegte grøntsager, rå løgringe og hakkede friske krydderurter efter valg.





karakterer:
Opskriften er vist 25980 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu