Armensk Shashlik
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Armenien Indsendt : |
|
|
Lammekødet skæres i 3-4 cm store terninger drysses med salt og peber og lægges i en dyb skål, løg, dild og persille drysses over citronsaft og cognac eller vodka hældes over.
Alt blandes godt og trækker tildækket og køligt i mindst 5 timer. Kødstykkerne sættes på spid og steges under stadig omdrejning over glødende trækul eller i elektrisk grill. Serveres med grillstegte grøntsager, rå løgringe og hakkede friske krydderurter efter valg. |
|
Opskriften er vist 25980 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne