Shashlik
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i 3-4 cm. store terninger
Rør marinade af olie, citronsaft og krydderier.
Læg kødstykkerne i en skål, hæld marinaden over og bland godt.
Lad kødet marinere tildækket i køleskab i 10 timer.
Løgene pilles, skæres i kvarte og deles i blade. Peberfrugterne skylles, befries for ribber og kerner og skæres i stykker. Champignonerne renses og, om nødvendigt, skylles. Tag kødet op af marinaden og såt det på spid skiftevis med løg, dobbelte baconskiver, peberfrugt og champignoner. Steg spiddene på trækulsgrill, på grillpande eller under ovnens grillelement i 10-15 minutter, og vend dem ofte under stegningen. Hertil passer tyk, kold tomatsauce og lun flute eller løse ris, evt. tilsat lidt karry eller safran. |
|
Opskriften er vist 14552 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne