Marokkanske spid

Marokkanske spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.lammekød, bov eller kølle
1 bdt.Persille
6 bladefrisk mynte eller 1 tsk. tørret
2 fedhvidløg
1 kopolivenolie
 salt
 groftmalet peber
12 skalotteløg eller meget små løg
3 faste tomater
1 storgrøn peberfrugt
12 Oliven. sorte. uden sten
 
Opskrift:
Skær kødet i 3-4 cm store terninger Rør en marinade af olie og krydderier. Læg kødstykkerne i en skål, hæld marinaden over og bland godt. Lad kødet marinere tildækket i køleskab i 10 timer.

Løgene pilles. Peberfrugterne skylles, befris for ribber og kerner og skæres i stykker.

Tag kødet op af marinaden og sæt det på spid skiftevis med løg, tomater, peberfrugt og oliven. Spiddene pensles med marinaden og steges 10-15 minutter i alt på trækulsgrill, på grillpande eller under ovnens grillelement Spiddene skal vendes hyppigt under stegningen.

Hertil passer safrannris eller lun flute og agurkesalat i dildfløde





karakterer:
Opskriften er vist 13418 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-03 10:15:50
Brugt i til middag hos af Amalie