Marokkanske spid
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i 3-4 cm store terninger
Rør en marinade af olie og krydderier.
Læg kødstykkerne i en skål, hæld marinaden over og bland godt.
Lad kødet marinere tildækket i køleskab i 10 timer.
Løgene pilles. Peberfrugterne skylles, befris for ribber og kerner og skæres i stykker. Tag kødet op af marinaden og sæt det på spid skiftevis med løg, tomater, peberfrugt og oliven. Spiddene pensles med marinaden og steges 10-15 minutter i alt på trækulsgrill, på grillpande eller under ovnens grillelement Spiddene skal vendes hyppigt under stegningen. Hertil passer safrannris eller lun flute og agurkesalat i dildfløde |
|
Opskriften er vist 13460 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-03 10:15:50 Brugt i til middag hos af Amalie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne