Colslaw
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Limesaften blandes i cremefraichen og smages til med sukker, salt og peber. Dressingen skal ikke være sur, og man skal kunne ane, at der salt og peber i.
Fintsnittet hvidkål, groftrevne gulerødder og skiveskåret bladselleri kommes i en skål og blandes. Dressingen blandes godt i. |
|
Opskriften er vist 88523 gange,
og udskrevet 2403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-06 19:09:27 Super lækker. Smager dejlig frisk i stedet for det vamle klister man kan købe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne