Nakkefilet med gremolata
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
|
|
Hak skalotteløget fint og skær tomaterne i både.
Dup nakkefileten tør med køkkenrulle. Brun den i olien på alle sider ved god varme i en lille gryde. Tag den op. Kom skalotteløg, tomater og basilikum i gryden. Lad det dampe i et par minutter ved svag varme under omrøring. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt bouillon, salt og peber. Steg kødet ved svag varme i 30 - 40 minutter under låg. Vend det efter 15 - 20 minutter. Bruges stegetermometer er kødet færdigt, når centrumtemperaturen viser 75 grader. Tag kødet op af gryden og lad det hvile tildækket i ca. 15 minutter. Stil saucen til side. Tilbered gremolata, mens kødet steger. Hak persille og hvidløg fint. Bland det med revet citronskal og stil det til side. Pres saucen fra kødet gennem en sigte. Smag til med salt og peber. Drys gremolata på kødet. Skær det i tynde skiver og servér med sauce og tilbehør. |
|
Opskriften er vist 20842 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne