Vandbaggelse med banan og hindbær
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt mel og rør med en grydeske. Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt de letpiskede æg lidt ad gangen og pisk dejen kraftigt ind imellem.
Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i aflange kager.
Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min. Ovnlågen må IKKE åbnes under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl på en rist.
Flæk kagerne.
Bananfyld: Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødenskum over. Læg toppene på og server. Hindbærfyld: Pisk fløden. Mos de frosne hindbær og vend dem i flødeskummet. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne, låg låget på og sigt flormelis over. Server straks. Tips: Vandbakkelserne er IKKE fryseegnede |
|
Opskriften er vist 20683 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anja h - 2012-05-16 01:29:54 Kunne godt have brugt et billed :) Men ellers rigtig god opskrift . Hende der - 2010-11-16 20:39:56 Lad være med at lave dem for store for så klumper de og blir ikke lette og luftige!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne