Lammeroulader med champignonfyld
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : |
|
|
Få slagteren til at udbene kødet og banke det fladt.
Kødet gnides med salt og peber på begge sider. Leverpostejen røres blødt og bredes ud på indersiden af kødet. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver. Persillen skylles, rystes tør og hakkes fint. Smelt 2 spsk. smør på en lille pande og svits champignoner og persille i 2 minutter heri. Fordel denne blanding over leverpostejlaget. Rul kødet sammen, ombind det med bomuldsgarn og læg stegen i et ovnfast fad. Resten af smørret smeltes på panden og hældes over stegen. Stil fadet i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe og lad stegen brune i 15 minutter, hvorunder den vendes en gang. Sæt temperaturen ned til 180 grader, hæld bouillonen i fadet, og lad lammerouladen stege i ca 45 minutter. Derefter fjernes bomuldsgarnet, og stegen får lov til at stå og trække 5-10 minutter. Imens koges fadet af med lidt vand, og skyen hældes i en kasserolle. Lad den koge op, rør fløden i og smag til med salt, peber og sherry. Skær kødet i skiver og anret det på et varmt fad og server saucen for sig. Hertil passer smørdampede grønne bønner eller tomatsalat og små kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 7647 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne