Marinerede laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skind og ben fjernes, og laksefileterne skæres i stykker som mørbradbøffer.
Alle ingredienser blandes og hældes over laksestykkerne. Står i mindst 12 timer, men gerne et døgn. Stykkerne vendes nogle gange i marinaden. Laksestykkerne steges på en tør pande (der er olie i marinaden) i 2 - 3 minuter på hver side, hvorefter de lægges over i et fad. Marinaden hældes over på panden, løgene blanceres, og der tilsættes en kvart liter piskefløde. Marinaden hældes derefter over laksestykkerne og der pyntes med friskpillede rejer, citron og grønt. Serveres som frokost- eller forret med kold hvidvin og godt brød til. |
|
Opskriften er vist 12925 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne