Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
|
|
Kødet krydres med salt og peber og steges af i panden sammen med rosmarin og hvidløg.
Steges ca. 15 minutter på alle sider.
Kødet stilles i ildfast fad og tilsættes bouillon. Steges ca. 40-45 minutter ved 160 grader og trækker yderligere 10 min. Imens koges kartofler og salaten snittes og blandes med cherrytomater. Bouillon fra steges sigtes fra, koges lidt ind og jævnes med en anelse maizena. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 40486 gange,
og udskrevet 928 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne