Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg

Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.nakkefilet
1 kvistrosmarin
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 olie til stegning
400 g.kartofler
2 dl.svinebouillon - terning
 maizena
0.5 icebergsalat
0.5 bakkecherrytomater (125 g)
 dressing efter valg
 
Opskrift:
Kødet krydres med salt og peber og steges af i panden sammen med rosmarin og hvidløg. Steges ca. 15 minutter på alle sider.

Kødet stilles i ildfast fad og tilsættes bouillon. Steges ca. 40-45 minutter ved 160 grader og trækker yderligere 10 min.

Imens koges kartofler og salaten snittes og blandes med cherrytomater.

Bouillon fra steges sigtes fra, koges lidt ind og jævnes med en anelse maizena. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 40486 gange,
og udskrevet 928 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu