Små pæretærter med marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Rul den optøede tærtedej ud til en stor firkant der skæres i 4 firkantede stykker.
Buk og rul kanten en lille smule ind hele vejen rundt, og læg dejstykkerne på en plade med bagepapir. Drys marcipan på dejen. Skræl og udkern pærerne og skær dem i tynde både, som lægges taglagt på marcipanen, dryppes med citronsaft, pensles med smør og drysses med sukker, før de bages gyldne og sprøde i ovnene ved 220º i 15-20 min. Serveres lune med kaneldrysset creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 26694 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2024-09-17 21:31:26 Bliver der kun 4 tærter ud af opskriften? skal nemlig lave 16 stk, så skal bare vide om jeg skal gange opskriften med 4?? Morten5792 - 2013-11-01 13:33:16 Simpel opskrift, smager fortrinligt. . Dryssede dog kanelsukker over da jeg er pjattet med kanel, laver den samme med lidt nougat(ganske tynde skiver under pære) dog uden kanel serveret med en kugle vanilleis til... Perfekt som desert el til aftenkaffen. MUMS Malene - 2007-10-29 19:47:56 lyder mærkelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne