Romersk lammesteg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Rom Indsendt : |
|
|
Sardelfileterne moses.
Kødet gnides grundigt ind med salt, sort peber og sardelmos og lægges i et ovnfast fad.
Drys med rosmarin, dryp med olien og lad kødet stå og trække et lille stykke tid.
Så sættes fadet i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe. Vinen koges op med vineddiken. Efter 25 minutters stegetid vendes kødet og overhældes med vineddikeblandingen, hvorefter det steger videre i endnu 25 minutter. Tag kødet op af fadet, del det i 4 portioner og hold det varmt på et fad. Kog fadet af med bouillonen og server denne skysauce til kødet. Hertil passer alle former for pasta samt tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 11615 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne