Romersk lammesteg

Romersk lammesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Rom

RomIndsendt :     

Ingredienser:
6 sardelfileter
800 g.udbenet lammekølle
 salt
 sort peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 spsk.olivenolie
1 dl.tør hvidvin
3 spsk.vineddike
1 dl.varm bouillon
 
Opskrift:
Sardelfileterne moses. Kødet gnides grundigt ind med salt, sort peber og sardelmos og lægges i et ovnfast fad. Drys med rosmarin, dryp med olien og lad kødet stå og trække et lille stykke tid.

Så sættes fadet i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe.

Vinen koges op med vineddiken. Efter 25 minutters stegetid vendes kødet og overhældes med vineddikeblandingen, hvorefter det steger videre i endnu 25 minutter.

Tag kødet op af fadet, del det i 4 portioner og hold det varmt på et fad. Kog fadet af med bouillonen og server denne skysauce til kødet.

Hertil passer alle former for pasta samt tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 11659 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu