Borsch (russisk rødbedesuppe) Rå vegansk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Rusland Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Rødbedesaft, kokos, ingefær, 1 peber og hvidløg blendes meget fint sammen.
Suppen smages til med citron og (hvis man vil) med shoyu og chili. Det
hældes i en skål og tilsættes hakkede soltørrede tomater og den anden
peberfrugt skåret i små tern. Pyntes med persille.
|
|
Opskriften er vist 39491 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer pehrsson - 2013-10-20 12:10:59 Hvorledes; rødbede saft øhh, hvordan får jeg den lavet ? Denne opskrift er ikke Rusisk, har boet i Rusland og der var der andre ingredienser. har aldrig selv lavet den, men vil gerne prøve, det lyder jo dejligt uanset oprindelse... Chili må være en ny ide... anonym - 2012-09-12 08:54:25 Jeg er enig med Elene!Hvor er gulerodder,hvidkål, kartofler,tomatpure, løg????? Bogdan - 2011-04-17 02:11:19 Den lyder meget lækker. Men det har godt nok ikke meget med Russisk mad at gøre, og at kalde det for borsch er næsten en synd. Min mormor ville vende sig i graven hvis hun hørte det :) Elena - 2011-01-03 20:10:50 Kokosnød, ingefær, shoyu tamari... Hvor mere russisk кan det blive? Это что, шутка? anonym - 2009-10-09 00:21:09 dette er ikke en rå vegansk udgave af borsch...den er med bønner og rodfrugter og ikke noget chili, balsamico, ingefær, soltørrede, tomater, kokosmælk eller shoyu tamara!!! Det er jo fra orienten det her...sikke noget vås kald den noget andet det er dybt misvisende det her!!! Per - 2008-03-23 16:10:17 Dette er en Rå vegansk udgave af borsch Villy - 2007-04-11 15:44:03 men smagen er der ikke noget galt med Jane Pedersen - 2007-01-02 23:05:56 Denne opskrift bør fjernes - tittelen er stærkt misvisende - det er IKKE borsch og ikke en russisk opskrift pernille - 2005-01-01 01:01:01 det der er hverken russisk eller borsch. Helle Kristensen - 2005-01-01 01:01:01 Retten lyder meget spaendende, men det har intet med russisk rodbedesuppe at gore. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne