Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og drys dem med salt og peber. Steg derefter schnitzlerne ved svag varme i ca. 2 min. Vend dem 1-2 gange, mens de steger færdig. Tag schnitzlerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min.
Kom resten af smørret i sauterpanden og lad det smelte ved kraftig varme. Steg gulerødder i skrå skiver i ca. 1 minut og tilsæt salt, peber og vand. Steg gulerødderne ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt forårsløg i 3 cm. skrå stykker og timianblade. Steg grønsagerne ved kraftig varme og under omrøring ca. 3 min. eller til vandet er dampet væk. Tilsæt eventuel sky fra skinkeschnitzlerne og smag til. |
|
Opskriften er vist 59850 gange,
og udskrevet 703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne