Sigøjnerschnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 142195 gange,
og udskrevet 4031 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (149 stemmer) |
|
Kommentarer Frank - 2022-07-13 19:33:12 I de tysktalende lande har alle ordentlige supermarkeder gode glas med færdig Zigöjner sauce, som jo altid kan forbedres. Husk også at det bedste resultat opnår du med en god kalveschnitzel. Et godt glas Bayersk hvedeøl til, gør det kun bedre. Ahmed - 2013-09-10 07:55:26 Rasmus det med at det trækker væske, når man salter kød inden stegning er en skrøne, der er absolut ingen forskel. Nina - 2012-02-29 20:44:25 Wow det smager simpelthen super godt jeg blendede sovsen så ungerne også var med på den :-D så 10 fra os af MUMS anonym - 2011-05-18 19:24:13 det er rigtig godt :-) og så med en god salat til ... Kit - 2009-08-15 10:33:18 Jeg har tænkt mig at blende sovsen, så den bliver ensartet inden jeg servere den ellers får jeg ikke min familie til at spise den. jørn - 2009-01-21 14:17:38 man kan også bruge et glas syltet rød peber ca 165g. drænet Morsingboen - 2008-12-01 18:28:16 Hvor meget ketchup skal der i? Martinel - 2008-10-27 18:40:54 Nem og velsmagende ret. anonym - 2008-07-23 17:36:07 Jeg laver denne ret ofte og den er super god og nem! lone - 2008-03-01 16:45:41 Lyder spæændende og skal selv lave det i dag. Har tænkt på ikke at komme bouillonterning i. Rasmus - 2007-12-11 08:08:10 Jeg kommer først saltet på når de er stegte, for elders trækker de vædske og bliver kogt istedet for. og så lader jeg margarinen koge op før jeg kommer kødet på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne