Bahmi Goreng med skinkeschnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe. Varm olie op i en wok eller stegegryde. Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter. Tilsæt porre, svits i 2 minutter. Smag til med Ketjap manis og sambal oelek. Kom bønnespir og nudler i, varm retten godt igennem og server straks. |
|
Opskriften er vist 23259 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-02-20 15:39:05 Staves det ikke Bami Goreng Eya - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret også let at lave på en trangia |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne