Bahmi Goreng med skinkeschnitzel

Bahmi Goreng med skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pladerægnudler
 
200 g.skinkeschnitzel
 
1 fedhvidløg
1 gulerod
1 porre
 
2 spsk.olie
0.5 tsk.spidskommen
2 spsk.Ketjap Manis (Sød sojasauce)
1 knsp.Sambal Oelek
 
200 g.bønnespir
Opskrift:
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

Skær kødet i strimler.
Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe.

Varm olie op i en wok eller stegegryde. Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter. Tilsæt porre, svits i 2 minutter.

Smag til med Ketjap manis og sambal oelek.

Kom bønnespir og nudler i, varm retten godt igennem og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 23369 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-02-20 15:39:05
Staves det ikke Bami Goreng

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god ret også let at lave på en trangia