Skinkeschnitzel a la Saltimbocca
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Del schnitzlerne og skinkeskiverne i halve, Drys kødet med salt og peber og læg en skive skinke og et salvieblad på hver. Sæt det fast med en tandstikker.
Brun schnitzlerne på en pande med smør og spæd med bouillon. Lad bouillonen koge næsten helt ind. Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over. Server straks, fx med grøntsagspasta. |
|
Opskriften er vist 13322 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne