Skinkeschnitzel med peberfrugtsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Skinkeschnitzler paneres med paprika, rasp, salt og peber og steges på en pande.
Skær peberfrugt og løg i tern. Smelt lidt margarine i en gryde, kom først paprika, derefter løg og peberfrugt i. Svits et par minutter og tilsæt mel, mælk, tomatketchup og bouillonterning under let omrøring. Serveres med løse ris og kartofler. |
|
Opskriften er vist 9600 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer brian jørgensen - 2007-05-21 20:33:10 kan kun sige ...lækkert Tenna Villadsen - 2007-05-14 17:30:21 Den er himmelsk, perfekt til et glas rødvin Vibeke - 2005-01-01 01:01:01 God ret. Synes især saucen var vellykket, den kunne evt. bruges til pastasuace også. Istedet for ris eller kartofler serverede jeg pasta med revet ost i, det var lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne