Skinkesnitzel, glaseret
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem 1 minut på hver side. Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen. Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut. Tag kødet af panden og lad det trække under stanniol. Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt. Svits hele løg og svampe i olie i en gryde. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Tilsæt brun farin og lidt salt og lad det simre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe. Det tager ca. 15 minutter. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 35152 gange,
og udskrevet 791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2008-06-22 09:21:26 Jeg syntes at det er en rigtig god opskrift, jeg brugte skinke strimler istedet og marinerede dem i honning blandingen ca. 15 min. Vi fik bage kartofler til, ellers var der for lidt sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne