Skinkesnitzel, glaseret

Skinkesnitzel, glaseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skinkesnitzel af inderlår, 1 cm tykke
1 spsk.olie
 
2 spsk.honning
0.5 citron
3 tsk.grønne peberkorn
 frisk timian
 
1 dl.kaffefløde eller mælk
 salt
 
8 skalotteløg
12 champignoner
0.5 spsk.olie
2 dl.rødvin
2 spsk.brun farin
 salt
 
Opskrift:
Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.

Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem 1 minut på hver side.

Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen. Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut. Tag kødet af panden og lad det trække under stanniol. Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt. Svits hele løg og svampe i olie i en gryde. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Tilsæt brun farin og lidt salt og lad det simre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe. Det tager ca. 15 minutter.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 35227 gange,
og udskrevet 791 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-22 09:21:26
Jeg syntes at det er en rigtig god opskrift, jeg brugte skinke strimler istedet og marinerede dem i honning blandingen ca. 15 min. Vi fik bage kartofler til, ellers var der for lidt sauce.