Tranebærsauce
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Højtid: Thanksgiving Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Si skyen og skum den for fedt.
Hak tranebær, farin og mel groft i en foodprocessor.
Uden foodprocessor hakkes tranebærrene igennem en persillehakker og blandes med farin og mel.
Kog skyen op.
Pisk blandingen i.
Kog saucen godt igennem.
Smag den til med salt.
|
|
Opskriften er vist 30176 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-22 11:21:28 Der skal ikke sky i en tranebærsauce. Man bruger den som tilbehør til kød ligesom fx ribsgele Mona - 2007-08-02 18:00:54 Jeg synes godt at det med skyen kunne være lidt mere detaljeret og hvor meget skal man brruge? Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Hmm... det er egentligt et godt spørgsmål.. men gætter også på skyen fra stegen Per - 2005-01-01 01:01:01 Tranebærsaucen er vist tænkt som tilbehør til stege, og det er så skyen fra stegen der skal bruges. Margrethe - 2005-01-01 01:01:01 ja ! hvilken sky ? svar ønskes ! Nelle - 2005-01-01 01:01:01 Hvaffor´n en sky? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne