Tranebærsauce

Tranebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

HøjtidThanksgiving

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.tranebær eller ribs
2 spsk.brun farin
2 spsk.hvedemel
 Salt
 
 
Opskrift:
Si skyen og skum den for fedt. Hak tranebær, farin og mel groft i en foodprocessor. Uden foodprocessor hakkes tranebærrene igennem en persillehakker og blandes med farin og mel. Kog skyen op. Pisk blandingen i. Kog saucen godt igennem. Smag den til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 30179 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-22 11:21:28
Der skal ikke sky i en tranebærsauce. Man bruger den som tilbehør til kød ligesom fx ribsgele

  -   2007-08-02 18:00:54
Jeg synes godt at det med skyen kunne være lidt mere detaljeret og hvor meget skal man brruge?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hmm... det er egentligt et godt spørgsmål.. men gætter også på skyen fra stegen

  -   2005-01-01 01:01:01
Tranebærsaucen er vist tænkt som tilbehør til stege, og det er så skyen fra stegen der skal bruges.

  -   2005-01-01 01:01:01
ja ! hvilken sky ? svar ønskes !

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvaffor´n en sky?