Orientalsk lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen lægges i en plastpose. Marinaden piskes sammen og hældes i posen som lukkes.
Trækker i køleskabet ca. 12 timer, vendes nogle gange. Køllen tages ud af posen, tørres, gnides med salt og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Varmen dæmpes til 160 grader. Vand hældes i bradepanden. Sojasauce og honning røres sammen og pensles på kødet. Vidersteger 1 1/4 - 1 1/2 time afhængig af hvor rosa kødet ønskes. Køllen pakkes i folie og hviler ca. 20 min. inden den skæres i skiver. Skyen hældes i en gryde og varmes igennem. Jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand og smages til med salt og peber. Pasta med let kogte gulerodsstrimler og porestrimler serveres til. |
|
Opskriften er vist 15243 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2008-11-07 07:47:02 Den er bare fantatisk.. Har lavet den i mange år og alle, selv dem som ikke bryder sig om lam, ender med at elske orientalsk lammekølle.. Bruger den også til Lammeryg... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne