Portugisiske lammemedaljoner
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Portugal Indsendt : |
|
|
Medaljonerne krydres med oregano.
Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint.
De fyldte oliven halveres på tværs.
Tomaterne skoldes flås og halveres.
Lad olien og 2 spsk. smør blive varmt på en stegepande og steg medaljonerne ca. 3 minutter på hver side. Drys dem med salt og peber og hold dem varme. På en anden pande gyldnes resten af smørret. Heri svitses de hakkede hvidløg et øjeblik. Tomaterne anbringes ved siden af hinanden på panden med skærefladen nedad og steger i 3 minutter for svag varme. Oliven og bouillon tilsættes og det hele snurrer endnu 3 minutter. Smag denne tomatblanding til med peber og eventuelt lidt salt og anret den omkring lammemedaljonerne på et varmt serveringsfad. Hertil passer løse ris eller råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 11745 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne