Lammekoteletter med kantareller
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kantarellerne gøres i stand, får et hurtigt opkog i gnaske lidt vand og stilles til afdrypning.
Skinke og kantareller hakkes ret fint. Persillen skylles, rystet tør, hakkes groft og blandes med skinke og svampe. Fløden røres i og blandingen smages til med Worcestershire sauce. Lammekoteletterne gnides godt med peber. 3 spsk. olie varmes på en stegepande, og koteletterne steges 2-3 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt. 4 koteletter lægges i et ovnfast fad og dækkes med svampeblandingen. Herover lægges de andre 4 koteletter. Tomaterne vaskes, tørres og skæres i skiver, som lægges over de fyldte koteletter. Drys til sidst med salt og peber, dryp med resten af olien, drys med osten og lad koteletterne gratinere under grill eller for stærk ovnvarme, til osten er blevet gylden. Hertil passer safranris eller godt hvidt brød. |
|
Opskriften er vist 9797 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne