Kaliforniske lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Højtid: Påske Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Koteletterne gnides grundigt med peber og denne ene spsk. olie.
En grillpande pensles med resten af olien, og når panden er meget varm, steges koteletterne 3-4 minutter på hver side.
Drys med salt og hold koteletterne varme på et serveringsfad.
På den anden stegepande steges skinkeskiverne sprøde. De tages op, og smørret smeltes på panden. Bananerne skrælles, halveres på langs og steges gyldne på begge sider i smørret. Lige inden serveringen lægges en skive skinke på hver kotelet og herover en halv stegt banan. Hertil passer små faste pillekartofler og stegesmør fra panden. Tips: Lamme- og bedekød egner sig fortrinligt til grillstegning. Ikke mindst fordi overflødigt fedt drypper af under grilningen, så kødet bliver endnu sundere. Amerikanerne har det med at servere ananasskiver, røde cocktailbær og andre sydfrugter til mange af deres kødretter. Den slags kreationer får gerne betegnelsen ”a la hawaii”. Her er en tillempet version som nok passer bedre til den europæiske smag. |
|
Opskriften er vist 19186 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne