Lammemedaljoner med krydderurter
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint.
Urterne skylles grundigt og slynges tørre.
Purløget klippes fint, fra de andre urter fjernes stilkene og bladene hakkes fint.
Alle de ovennævnte ingredienser blandes og krydres med salt og peber.
Urteblandingen trykkes godt fast på begge sider af kødstykkerne som dryppes med lidt olie og få lov til at trække tildækket i 1 time. Resten af olien varmes på en stegepande, og medaljonerne steges ca. 3 minutter på hver side. Kødet skal være rosa indvendig, når det er færdigstegt. Anret medaljonerne på et varmt serveringsfad sammen med tilbehøret. Hertil passer dampede grønne bønner omviklet med en skive ristet bacon samt råstegte kartofler. Desuden en blandet salat med bla. grønne peberfrugter, tomater og løg. |
|
Opskriften er vist 8355 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne