Fyldte bedekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Skær koteletterne igennem til benet på den lange led og pres de to halvdele fra hinanden med håndroden.
Skyl sardelfileterne, tør dem godt og halver dem på langs.
Hvidløgsfedene pilles og hakkes meget fint.
Tomaterne skylles, tørres og skæres i tynde skiver.
Salviebladene skylles og tørres godt.
Læg sardelfileter og tomatskiver på den ene halvdel af koteletterme, fordel hvidløg og salvieblade herover, luk den anden halvdel sammen om fyldet og hold koteletterne sammen med tandstikker.
Varm olie op på en stegepande og steg de fyldte koteletter gyldenbrune, ca. 6 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt. Hertil passer en pure af hvide bønner og salat af grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 12742 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne