Bulgarske lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles, hakkes fint og blandes med creme fraichen.
Hvidløgsfedet pilles og presses ned i løgblandingen.
Rosmarin, kommen og det knuste laurbærblad røres i blandingen, som krydres med salt og peber.
Lammekoteletterne lægges i et fad med høje kanter, dækkes med krydderblandingen og får lov at trække tildækket i køleskabet i 12 timer.
Dild og persille skylles godt, tørres og hakkes fint. Koteletterne tages op af krydderblandingen røres sammen med dild persille, citronsaft og yoghurt og smages til med salt og peber. Fedtet smeltes på en pande og koteletterne steges ca. 2 minutter på hver side. Den kolde kryddersauce serveres for sig. Hertil passer kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 22539 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer laila - 2005-01-01 01:01:01 Man må da absolut IKKE bruge krydderblandingen, som de rå koteletter har ligget i til en kold sovs, du kan ikke undgå at der er kødsaft i marinaden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne