Lammeschnitzler i portersauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kødstykkerne gnides godt med peber, timian og de pillede, overskårne hvidløgsfed.
Gulerødderne skylles, skrabes og skæres i skiver.
Porrerne vaskes grundigt og skæres i 5 cm. store stykker.
Champignonerne gøres i stand.
Lad smørret bliver lysebrunt på en stor pande og brun lammeschnitzlerne godt på begge sider, hvorefter de drysses med salt. Kom gulerødder og porrer ved og lad dem stege med i 3 minutter. Derefter hældes øl og bouillon ved, krydderier og sukker tilsættes, og alt snurrer for svag varme og under låg i 40 minutter. Efter 30 minutters stegetid tilsættes champignonerne. Anret kødet på et varmt serveringsfad. Tag grøntsagerne op af saucen med en hulske og arranger dem omkring kødet. Rør creme fraiche i saucen, smag til med salt og peber, lad saucen varme godt igennem og server den for sig selv i en skål eller saucekande. Hertil passer smørvendte fettucine eller tagliatelle (båndspaghetti) |
|
Opskriften er vist 7600 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne