Lammekoteletter provencale 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Peberfrugter skylles, kerner og ribber fjernes, og peberfrugterne skæres i tynde strimler.
Champignonerne renses, skæres i ikke for tynde skiver og dryppes med citronsaft.
Tomaterne overhældes med kogende vand, flåes og delles i otte stykker.
Lammekoteletterne presses let med håndroden og gnides godt med peber. 1 spsk. olie samt smørret brunes på en stegepande, og koteletterne steges 2-3 minutter på hver side. Drys salt på koteletterne, tag dem af panden og hold dem varme på et serveringsfad. Resten af olien varmes på den samme pande, og heri svitses løg, hvidløg, og peberfrugtstrimler i 3 minutter under stadig omrøring. Tomater og champignoner kommes ved, hvidvinen hældes over, og alt blandes godt, krydres med salt, peber og salvie og snurre for svag varme i 15 minutter. Når grøntsagsblandingen er færdig, fordeles den over lammekoteletterne, og retten serveres straks. Hertil passer små persilledryssede pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 8046 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne