Marinerede lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Lammekoteletterne gnides grundigt på begge sider med peber.
En marinade blandes af olivenolie, citronsaft og de tørrede krydderier. Det pillede hvidløgsfed presses ned i marinaden, og alt røres godt sammen. Koteletterne vendes i denne marinade og lægges oven på hinanden i en skål. Marinaden hældes over og kødet trækker heri under låg i mindst 2 timer i køleskabet. Derefter steges koteletterne ca. 2 minutter på hver side på en meget varm grillpande eller en tør stegepande, mens marinaden fra skålen hele tiden dryppes over. Til sidst drysses koteletterne med salt og serveres meget varme. Hertil passer tomatsalat og flute |
|
Opskriften er vist 29615 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne