Kartoffelkager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og riv dem groft. Hak løget fint og bland det med kartofler, æg, mel, salt og peber.
Hæld godt med olie på en pande og fordel dejen på panden i små klatkager. Steg kartoffelkagerne gyldne og sprøde på begge sider. Lad kartoffelkagerne afdryppe på fedtsugende papir, før de serveres |
|
Opskriften er vist 24104 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Elin Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 godt tilbehør til pølser, hamburger etc. Spruter litt ved stekgng. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne