Morkelbrud sauce

Morkelbrud sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
20 g.tørrede morkler eller morkelbrud
1 finthakket løg
20 g.smør
 stegeskyen
3 dl.piskefløde
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand.

Sauce:
Svits løg og afdryppede morkler i smørret. Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11639 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
der skal tilsættes en dl. portvid + stegeskyen fra Gåse bryst eller andebryst

  -   2005-01-01 01:01:01
smager fantastisk til gåsebryst eller andebryst