Morkelbrud sauce
Hovedingrediens : Svampe - Morkel Indsendt : |
|
|
Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand.
Sauce: Svits løg og afdryppede morkler i smørret. Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11639 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 der skal tilsættes en dl. portvid + stegeskyen fra Gåse bryst eller andebryst anne mette - 2005-01-01 01:01:01 smager fantastisk til gåsebryst eller andebryst |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne