Kartofelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i stykker. Skyl dem i koldt vand. Kog dem i en gryde med så meget vand, at det dækker. (ca 20 minutter)
Hæld alt vandet fra, damp dem og purer dem. Sæt pureen over ved svag varme. Rør smørret i og pisk til sidst den varme mælk i lidt efter lidt, til mosen har den ønskede konsistens. Smag til med salt og server straks. |
|
Opskriften er vist 38052 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Paneeraq - 2010-05-19 15:00:27 Nok til hvor mange personer? anonym - 2005-01-01 01:01:01 ikke salt til kogningen, så bliver mosen sej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne