Tærtedej

Tærtedej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundej

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.hvedemel
800 g.margarine
4 dl.vand
4 tsk.eddike
 
Opskrift:
Mel og margarine røres sammen og samles med vand tilsat eddike.

Dette er lettes på en køkkenmaskine, men deler man potionen kan en foodprocessor også bruges.

Dejen skal hvile koldt et døgn.


Dejen rulles ud i passende størelse, så den passer til tærteform / kødstykke Ovn temperaturen er afhængigt af hvad dejen bruges til, men se evt. en tilsvarende opskrift.

Ofte vil en temperatur på ca. 200 C være passende.

Tips:

Denne tærtedej kan bruges istedet for butterdej, til både indbagt kød, grønsags- og frugttærter





karakterer:
Opskriften er vist 54991 gange,
og udskrevet 525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-05 16:51:23
traditionel tærtedej er nu nogenlunde ligeligt af margarine og mel.. så den er sånæn nok god nok... men det bliver nok til noget mere end een tærte..

  -   2007-03-11 16:35:07
lyder som en fejl det med de 800 g. margerine, men jeg syns da også at 800 g. mel til EN tærtebund lyder voldsomt...

  -   2007-03-11 16:16:21
lyder som en fejl det med de 800 g. margerine, men jeg syns da også at 800 g. mel til EN tærtebund lyder voldsomt...

  -   2005-01-01 01:01:01
800g?!

  -   2005-01-01 01:01:01
(00 g margarine lyder af temmelig meget!

  -   2005-01-01 01:01:01
Mener du virkelig 800 gram margarine??!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
skal denne dej forbages