Tærtedej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mel og margarine røres sammen og samles med vand tilsat eddike.
Dette er lettes på en køkkenmaskine, men deler man potionen kan en foodprocessor også bruges. Dejen skal hvile koldt et døgn. Dejen rulles ud i passende størelse, så den passer til tærteform / kødstykke Ovn temperaturen er afhængigt af hvad dejen bruges til, men se evt. en tilsvarende opskrift. Ofte vil en temperatur på ca. 200 C være passende. Tips: Denne tærtedej kan bruges istedet for butterdej, til både indbagt kød, grønsags- og frugttærter |
|
Opskriften er vist 54985 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-02-05 16:51:23 traditionel tærtedej er nu nogenlunde ligeligt af margarine og mel.. så den er sånæn nok god nok... men det bliver nok til noget mere end een tærte.. Jeanette - 2007-03-11 16:35:07 lyder som en fejl det med de 800 g. margerine, men jeg syns da også at 800 g. mel til EN tærtebund lyder voldsomt... Jeanette - 2007-03-11 16:16:21 lyder som en fejl det med de 800 g. margerine, men jeg syns da også at 800 g. mel til EN tærtebund lyder voldsomt... anonym - 2005-01-01 01:01:01 800g?! Lillian - 2005-01-01 01:01:01 (00 g margarine lyder af temmelig meget! Mona - 2005-01-01 01:01:01 Mener du virkelig 800 gram margarine??!!! HR. - 2005-01-01 01:01:01 skal denne dej forbages |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne